SERVICII CONSILIERE JURIDICA

 Cabinetul nostru ofera urmatoarele servicii

Oferim servicii juridice cu precadere persoanelor juridice cat si oricaror alte entitati cu personalitate juridica sau catre persoane fizice. Asiguram contract de consultanta si factura pentru decontarea cheltuielilor, considerate deductibile potrivit Codului Fiscal. Nivelul de pregatire al specialistilor si experienta acumulata in timp in numeroasele procese solutionate constituie cartea de vizita a firmei si promoveaza pozitia de top in randul fimelor specializate. Sustinem cunoasterea corecta si intelegerea legilor din sfera de interes pentru client.
Nu ezitati sa ne consultati in orice problema de ordin juridic, va stam la dispozitie pentru a va apara drepturile si interesele legitime. Acordam cu promptitudine si profesionalism servicii de consultanta juridica.
Avem expertiza vasta in domeniul dreptului comercial, inregistrarea la Oficiul National al Registrului
Comertului, recuperarea debitelor si instituirea masurilor asiguratorii, dreptul muncii, dispute contractuale, due diligence pentru incheierea unei afaceri si investitii, asistenta juridica in etapele procedurale privind executarea silita. De asemenea serviciile noastre de reprezentare juridica se adreseaza si pretinsilor debitori, ce intentioneaza sa exercite dreptul legitim la contestatie sau semnarea unei conventii de plata . Oferim solutii juridice bazate pe pragmatism si eficienta, acordam la cererea partilor, posibilitatea de stingere a litigiilor prin incheierea tranzactiei judiciare.